Monday, September 8, 2014

Mengapa pilih kolagen powder yang halus?

Assalamualaikum semua :)

Seperti yang ramai dah tahu, bulan ni promosi Collagen Powder, anda boleh beli 6 kotak, dapat percuma sekotak, dan free membership beserta cash bonus! Untung sangat ni!

Anyways, sebelum anda buat keputusan untuk beli kolagen, samada brand Shaklee atau yang lain- lain, ada satu perkara yang anda kena tahu, iaitu berat molekul kolagen tersebut. Ia penting bagi memastikan kolagen yang diambil terus diserap ke dalam badan, dan boleh dilihat hasilnya melalui antara lain, kesihatan rambut, kulit, dan sendi. Collagen Powder Shaklee sangat halus dan ringan, hanya kira- kira 1000 dalton sahaja. Kalau nak tau, apa makna unit dalton, rujuk SINI (ringan seringan ringan - bahasa nak senang paham).

Cara paling mudah nak tengok Collagen Powder Shaklee ni memang halus dan mudah diserap, bila kita bancuh dengan air, tengoklah betapa mudahnya ia hancur, butir halus berebut- rebut hancur bila bersentuhan dengan air :)


Halus kan? 

Collagen Powder Shaklee terbukti:
  • meningkatkan kelembaban kulit 
  • mengurangkan kekasaran dan kekeringan kulit 
  • meningkatkan kelembutan dan kelicinan 
  • meningkatkan pemakaian kekal mekap  
  • meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti kulit 
  • meningkatkan ketebalan rambut 
  • meningkatkan keserian tona & warna kulit 
  • mengurangkan garis- garis halus & kedutan 

Untuk dapatkan bekalan Collagen Powder anda, bolehlah hubungi saya, COD untuk kawasan Wangsa Maju dan Setiawangsa :) 

Puteri 016- 344 7727

4 comments:

rini.borhan said...

yeah ringan sangat

tak nak ringan poket kena join ahli kan

CikLily Putih said...

bagus jugak product shaklee ni ek, kalau nak suruh kite buat review pun boleh gak tau...
kite ok je setakat nak tolong2 orang berniaga ni no hal lah...

Puteri said...

@cik lily, macam mana nak contact you ? boleh bagi sample :)

Siti Kenanga Abdullah said...

I pun tgh nak buat testimoni Shaklee collagen powder ni. Singgah la jengah ke blog saya ;-)

@rini.borhan: u xrasa lagi penangan shaklee ni.

@cik lili: I pun suka juga buat review. Cuma baru berjinak aja dlm dunia blog ni ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...