Tuesday, April 2, 2013

BLOG GIVEAWAY



Quick update!

Sempena harijadi anak sulung saya yang bijak tu, saya nak buat blog giveaway :) Simple task untuk memenangi giveaway kali ini, cuma tinggalkan komen:

  "Apakah azam dan keinginan anda dalam masa 3 bulan dari sekarang?" 

Tinggalkan nama & email anda di comment box supaya mudah saya hubungi anda nanti. 
Selamat mencuba :)

P.S: Hadiah bernilai RM200 mungkin jadi milik anda! 

xoxo
Puteri 

17 comments:

Aishah Rahim said...

Aishah Rahim
shara85_jb@yahoo.com

:)

Anonymous said...

azam saya nak jadi supervisa within this 3 month.

ingin lebih tenang dan lebih banyak senyum dan more lebih banyak side with Allah dan utk diri sendiri..

batrisya88@yahoo.com
0192511448

Anonymous said...

azam saya utk cabut lari dari tmpt yg hazabedah ini. letih suda!

applepiebasi@gmail.com
0168466322

Puteri said...

applepiebasi, itulah azam saya awal tahun ni, dan saya dah resign pun ahahaha hazabedah jua

Venessa Jane said...

keinginan ku adalah untuk mendaki gunung kinabalu..dan azam sy supaya saya dapat ke puncak.. bulan 5 nie plan naik gunung.. wehooo...

Fid said...

Wahhh dah resign cayalah Kak Ayu!

I Am Asffa said...

Azam saya nak sambung belajar di universiti secepat mungkin.


Asffa Tahar

speed_freak94@yahoo.com

athirah Safarudin said...

Salam kak...athirah safarudin nk join

Azam saya dalam masa 3 bulan dari sekarang dpat kejayaan dalam biz online yang saya buat..tinggikan keyakinan diri dan dpat rmai kwan oline ...bnyakk hehe insyaallah..

athirahsafarudin@gmail.com

Puteri said...

Ya betolll haha

Puteri said...

Aminnnn semoga berjaya athirah!!

Puteri said...

Amboi senyum je ke planning 3 bulan ni haha

Puteri said...

Aminnnn

Puteri said...

Wow best tuuu!!

Puteri said...

All the best sis!!

Aisah Salim said...

more income, more freedom, less fat, less inch...

rosniza said...

woww..bestnye sy nak join jugak k.pu3 muahaha

target sy nak jadi senior supervisa pulak dalam masa 3months ni hehe

amin :)

rosniza
rrosnisz@yahoo.com

rosniza said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...