Wednesday, January 30, 2013

kolagen ajaib


kalau dapat message dari minah ni, mesti aku gelak sorang- sorang tau. nyampah betul! nyampah in good way gitu. haha! aku kenal hana waaaaaaaaaaaaayyy back in 2004? 2003? entah tak ingat. jaman- jaman mula berblogging, dan tiba- tiba kami rasa kami popular di dunia blog. masa tu blogging adalah suci, takde skim buat duit, takde iklan2 ni. tak ramai pun berjual beli di blog, pastu takde ramai blogger politik ni pun. jaman tu blogger cerita hal rumahtangga, hal makan, hal study, hal cintan, hal-hal remeh buang masa hahaha! itu blog aku la. ada ramai kawan- kawan aku sekarang ni, malah yang memang jadi kawan rapat, akrab sangat, aku kenal thru blogging. i love being part of their blog entries ok, perasan sangat! oh tiba- tiba kata ganti diri jadi AKU pulak. maklumlah down memory lane.

anyway, hana is in the UK right now, and i think she'll be back in march. sejak promo collagen powder bulan 12 lepas dia dah mengidam ni. inshaAllah boleh la kami berjumpa dan sembang hal-hal vain bulan march nanti.

memang seronok dapat feedback customer tentang collagen powder. biasanya saya bagitau dalam 2-3 weeks dapat la tengok results pada kulit terutamanya (walaupun kolagen bagus utk sendi dan mata juga). tapi mostly dalam seminggu dah gembira tak tentu hala sebab makin elok kulit diaorang. memang ajaib haha!

on the serious note, kalau tengok ingredient shaklee collagen powder, memang tak heran result yang gempak tu. sisik red snapper tu ok. ikan ni bukan jenis lepak celah kolong ok. nun laut dalam. sisik ikan laut dalam mcm red snapper ni sangat kuat sebab dalam sana tu tekanan tinggi, kalo ikan lembik, memang tak tahan.

pastu molekul nya halus pulak tu, 1000 dalton saja. letak dalam air, hilang terus. bila halus, senang meresap terus dalam badan dan beri kesan. tak payah tunggu lembut nak rebus, giling, letak kicap cabai. eh jangan marah yer pengguna kolagen asli rumpai laut. gurau je. i tak gemar rumpai, i prefer sisik ikan, rangup sket. hehehe...mai la order sekotak tengok :)

HUBUNGI SAYA | Puteri | 016 344 7727 | puteriyusof@gmail.com
*produk ini tidak bertujuan merawat atau menyembuhkan penyakit. sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

3 comments:

Anonymous said...

si Hana Kirana pakah?? aku follower her blog also.. tapi now dah dok bulih baca...

mama bat

Puteri said...

hana tu ler. dia dah private blog. aku pun tak baca dah. nanti aku gi marah dia.

Anonymous said...

This post will help the internet people for setting up new weblog or even a blog from start to end.
Also visit my homepage ; Casino

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...