Saturday, February 28, 2015

Projek #6Bulan6Ribu

Assalamualaikum semua :) 

Semasa saya merancang dan menulis pelan bisnes #6bulan6ribu, saya berada di fasa mabuk- mabuk awal kehamilan, dan 3 hari yang saya guna untuk merangka pelan dan menyiapkan dokument tersebut benar- benar special, kerana ianya 3 hari yang tidak mabuk haha! Namun selepas pelan itu siap, saya belum berkesempatan untuk benar- benar memberi penerangan, kerana mabuk hamil saya rupanya berlangsung hampir 3 bulan. Saya sempat menghantar salinan kepada downlines yang berminat, bagi membolehkan mereka membuat perancangan bagi memulakan business cycle yang baru, bermula ESOK!

Hari ini, saya ingin menerangkan kepada anda semua, terutamanya anda yang berminat dan mahu memiliki perniagaan sendiri tahun 2015 ini, dan berpeluang menjana pendapatan minimum sebanyak RM2000- RM6000 untuk 6 bulan pertama sebagai Shaklee business leader.

bisnes online di rumah

Apa itu Projek #6Bulan6Ribu?

Projek ini merupakan pelan bisnes yang dirangka bagi membuka peluang kepada sesiapa saja yang berminat dan mahu memiliki perniagaan Shaklee. Anda akan bermula sebagai pengedar berdaftar dengan Shaklee dan kemudian dibimbing untuk naik rank sebagai pemimpin jualan (business leader). Ia dinamakan #6bulan6ribu kerana:

i- rangka kerja projek membolehkan anda menjana pendapatan RM6000 menjelang bulan ke-6,
ii- rangka kerja projek melayakkan anda untuk kekalkan pendapatan RM6000 sebulan atau lebih.Projek ini eksklusif di bawah bimbingan saya sebagai Mentor bisnes Shaklee anda :) 

Siapa yang boleh menyertai Projek #6bulan6ribu?

Projek ini memberi keutamaan kepada anda yang mahu memiliki perniagaan sendiri, tetapi tidak mahu mengeluarkan modal yang besar, dan mahukan fleksibiliti dalam menguruskan perniagaan anda di rumah.

Bagaimana memulakan Projek #6bulan6ribu?


Langkah Pertama: 
Hubungi saya untuk berkenalan, nyatakan niat dan minat anda untuk menyertai projek ini :) Saya boleh dihubungi di talian 016- 344 7727 (WhatsApp, text atau Call), atau jika anda berada di KL/ Selangor, kita boleh buat appointment untuk berjumpa di Home Office Shaklee, terletak di Sunway.

Langkah Kedua: 
Anda perlu mendaftar sebagai pengedar Shaklee yang sah dengan saya, dengan bayaran keahlian cuma RM65.00 sahaja. Bayaran yuran keahlian ini adalah MODAL BISNES anda, sangat mudah dan tidak membebankan sesiapa saja. Dengan langkah ini, anda layak menerima dokumen lengkap Projek  #6bulan6ribu yang eksklusif daripada saya.

Langkah Ketiga: 
Anda perlu bermula sebagai pengguna produk Shaklee, dan saya akan menyarakan beberapa produk untuk anda mula guna, dan mula berkongsi kebaikan- kebaikannya dengan orang lain.  Dan jika anda memang sudah menjadi pengguna produk Shaklee, saya akan membantu anda untuk membina fokus dalam membuat sharing tentang produk yang anda guna dengan orang lain.

Langkah Keempat: 
Bagi membolehkan anda bermula dengan baik, dengan pemahaman yang jelas tentang produk dan pelan pemasaran perniagaan ini, saya akan memastikan anda berpeluang menghadirkan diri ke sekurang- kurangnya 3 kelas formal yang dianjurkan oleh kumpulan saya dan pengurusan Shaklee iaitu:

i- Start Bright Series (SBS) anjuran Puteri & Friends (belajar tentang produk, pelan pemasaran, pengurusan kewangan peribadi dan tips eksklusif). Yuran penyertaan hanya RM20.  
ii- New Distributor Training (NDT) anjuran Shaklee Malaysia, yang dianjurkan pada masa ke masa, memberi penerangan lebih lengkap tentang pelan pemasaran Shaklee. Yuran penyertaan hanya RM40.  
iii- Bengkel Nutrisi anjuran Shaklee Malaysia, memberi fokus kepada ilmu nutrisi asas, jenis- jenis supplement Shaklee dan kelebihan produk ini. Bengkel ini sangat bermanfaat bagi meningkatkan keyakinan anda sebagai pengedar Shaklee yang berilmu dan tidak memberi maklumat dan gambaran yang salah tentang keperluan supplement dalam kehidupan seharian orang ramai. Yuran penyertaan hanya RM40. 

Langkah Kelima: 
Anda harus terus berhubung dengan saya, bagi menggali lebih banyak inputs dan memberi feedback tentang cabaran yang anda hadapi, idea yang anda fikirkan, dan sama- sama bertindak sebagai rakan perniagaan, dan bukan semata- mata hubungan downline dan upline. Hubungan yang aktif, hormat menghormati dan telus sangat diperlukan bagi memastikan anda berjaya dalam projek ini, bersama- sama saya.

Sekian dahulu, maklumat ringkas dan asas yang anda perlu ketahui tentang projek ini. Untuk maklmuat lanjut, anda boleh hubungi saya hari ini :)

bisnes dari rumahWhatsApp/ iMessage/ Text/ Call : 016- 344 7727
Email: puteriyusof@gmail.com 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...