Tuesday, July 15, 2014

Majlis berbuka puasa dan sambutan harijadi Muhammad Adam

Assalamualaikum semua,

Hari Sabtu lepas, saya ajak kawan- kawan dan family untuk berbuka puasa sama- sama, dan kebetulan harijadi Adam pun dalam bulan puasa, jadi terus buat sekali. Macam biasa, kalau saya nak buat makan- makan atau gathering, memang lah saya akan booking Ours Cafe, milik kawan saya, Puan Mimi, di Bandar Seri Damansara. Saya memang tak pernah jemu dengan masakan Mimi, dan cake yang dia buat saja, yang saya boleh makan banyakkkk! Termasuklah kek birthday Adam hari tu, sedap sangat orange cake itu! Oh, our 6th wedding anniversary also on the same date, tapi takde la sambutan bagai hahaha! But million thanks to suami, bagi hadiah jam baru - tiap2 tahun pun dapat jam hahaha!

Ok jom tengok gambar!

We had nasi tomato and kuih muih, simple but sedap trust me!  
My anak buah Shaklee pun ada, Nurul & Liza
Go and check out their awesome blogs :) 
Iron Man! Adam loved it soooo much!
Dia kejap2 nak tengok cake hahaha!  
TQ Lia for coming, seronok!
Boys having fun, Adam memang suka sangat dengan Abg!
The nice balcony at the cafe, solved our problem of having
comfortable praying area. Bawak tikar & sejadah, setel. 

 Thank you everyone for coming, we really appreciate it!

2 comments:

Herny Yusnizar said...

happy birthday adam!!

Nurul Bon said...

suami saya sangat teruja bila dapat join private event mcm ni.
Senang nak makan anak boleh main .
Terima kasih master for invitation

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...