Tuesday, December 20, 2011

supplement lengkap satu keluarga

gambar hiasan: keluarga saya adalah melayu (walaupun anak- anak macam rupa cina)

apabila saya mula mengambil supplement shaklee ini, saya juga minta suami saya makan sama- sama. alang- alang dah beli berbotol- botol, baik sama- sama dapat khasiat. takkan isteri je chargas kan, suami kena lah sama chargas. apa kata masukkan dalam senarai azam tahun baru untuk sama- sama menchargaskan diri satu keluarga? MC pun kurang, cuti tahunan boleh simpan pegi holiday. yang lebih penting, banyak manfaat untuk team work (jaga anak, kemas rumah, iron baju, macam2 lagi). bagi suami makan vitamin sebab kita sayang dia, dan sebab kita sayang diri sendiri (tiada matlamat tersembunyi ok hehehe).

ok, habis di situ.

untuk pengetahun semua, cadangan supplement dalam family wellness programme shaklee termasuklah:
  • vita-lea iron formula
  • energizing soy protein (ESP)
  • vitamin C
  • b- complex
kesemua supplement di atas ini dapat membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh, membantu anda berasa lebih bertenaga, menguatkan sistem imun anda, dan membekalkan khasiat untuk rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat.



cuba kita tengok, berbaloi ke tidak untuk mendapatkan setiap satu jenis ini untuk di makan berdua dengan suami:

sebotol vita- lea ada 120 biji - sebiji sehari, cukup untuk 4 bulan
sebotol ESP- satu sudu sehari, cukup untuk sebulan ke sebulan setengah
sebotol vitamin c ada 180 biji - sebiji sehari, cukup untuk 6 bulan
sebotol b- complex ada 120 biji - sebiji sehari, cukup untuk 4 bulan

**yang menarik, kalau anda ambil semua kerana menyusu bayi, boleh juga share alfalfa dengan suami. jangan risau, ia tidak boleh sama sekali jadi milk booster untuk lelaki! alfalfa baik untuk sistem pencernaan dan juga detox samada untuk lelaki atau pun perempuan.

2 comments:

Momma Mia said...

yang rasanya
sebotol vita- lea ada 120 biji - sebiji sehari, cukup untuk 4 bulan
sebotol vitamin c ada 180 biji - sebiji sehari, cukup untuk 6 bulan. kalo amik 2 bj skali skala bleh tahan dlm 3-4 bulan
sebotol b- complex ada 120 biji - sebiji sehari, cukup untuk 4 bulan

sgt berbaloi kan...

Puteri said...

ceh ye la, salah kira...jap edit...mekasih alin!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...