Friday, December 7, 2012

debat perdana: misi cantik akhir tahun, SCP vs 8 Produk

entah kenapa pepagi buta saya ke 7-11, membeli majalah in-trend! tapi saya tau sebab apa hehe. semalam nampak cover ada si hanis zalikha yang comel gila tu. saya memang baca blog dia, sebab lawak- lawak bengong budak tu haha! cover inTren tak pernah saya ambik peduli, tapi ada hanis zalikha ni, magnet lain macam. kihkihkih! comel & kelakar nak mampos! ada 4 orang kat cover tu. aishah sinclair (dunno much about her), sazzy falak (tau sikit2 sebab follow her twitter), and sorang lagi kilafairy? killafairi? entah camane nak eja sebab tatau dia ni nyanyi ke berlakon? anyhoooo....

in-trend memaparkan 8 produk yang anda boleh cuba untuk jadi cantek akhir tahun ni. LAPAN ok! sapu, gosok, tenyeh, basuh, cuci. muka lain, mata lain, tumit lain, anu lain, lagi apa tah.



bila saya baca satu- satu masalah yang boleh diselesaikan dengan kelapan- lapan produk ni, saya perhatikan, ada semua masalah boleh diselesaikan dengan satu produk Shaklee - mode pidato ON!

ok, selak majalah InTrend mukasurat 48 sekarang.

Masalah 1: Kulit kusam, gelap dan berparut



InTrend menyarankan: Bio- essence tanaka white, double whitening & clarifying softener  RM35.90
Saya menyarankan: Shaklee Collagen Powder


Masalah 2: Kulit berminyak, dengan noda hitam dan pori terbuka 
InTrend menyarankan: Himalaya Purifying Mud Pack Scrub RM26.90
Saya menyarankan: Shaklee Collagen Powder again...


Masalah 3: Kulit terbakar dek matahari 

InTrend menyarankan: Hada-Labo UV Whitening Emulsion RM55.90
Saya menyarankan: Shaklee Collagen Powder and again!


Masalah 4: Kulit kedut, kering, tidak anjal

InTrend menyarankan: Dr. Brandt Time Arrest Creme DeLUXE  RM799 OPOCOT!!!
Saya menyarankan: Shaklee Collagen Powder phewww lega tak semahal 799 hengget!


Masalah 5: Tekstur kulit kasar akibat penuaan

InTrend menyarankan: OLAY Regenerist Night Resurfacing Essence RM99.90
Saya menyarankan: Shaklee Collagen Powder duhhhh...


Masalah 6: Krim malam untuk awet muda


InTrend menyarankan: L'OCCITANE Lavender Pillow Mist RM89
Saya menyarankan: Shaklee Collagen Powder, minum & masker saja sebelum tido


Masalah 7: Kulit tua, mahu efek botok - tegang



InTrend menyarankan: Swiss Line by Dermalab Cell Shock Age Intelligence De-Aging Restorative Complex 25ml RM688
MashaAllah panjang bebeno nama, kalau hapal ni memang terer
Baca senapas. tengok harga pengsan terus
Saya menyarankan: Need I say more? Shaklee Collagen Powder


Masalah 8: Bahagian intim dah kurang cantik  

InTrend menyarankan: Pembersih Khusus Wanita Sumber Ayu 
Olololo comelnya nama RM? Uiik free ke? 
InTrend please be more careful with your proof reading hor...
Saya menyarankan: Tau tak dengan Shaklee Collagen Powder segala celah bedah (ketiak, celah peha, nipple, ahem, boleh cantik juga. 
Nak cuci dengan pembersih ni pun OK sebab free je katanya hahaha!


And the winner is.....dummm dummm duummm! 


Sekian, hujah saya :)

HUBUNGI SAYA | Puteri | 016 344 7727 | puteriyusof@gmail.com
 *produk ini tidak bertujuan merawat atau menyembuhkan penyakit. sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

1 comment:

Fai CeritaCinta said...

best! hujah yg sgt SIMPLE pi padat..!!! sgt sukeee...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...