Wednesday, September 26, 2012

collagen powder shaklee, terhangat di pasaran!

memang menjadi- jadi permintaan untuk collagen powder shaklee. salah satu sebab ialah ianya MEMANG BERKESAN. orang perempuan kan tak suka tunggu lama untuk tengok result. ada yang dapat tengok perbezaan ketara pada kulit wajah dan keanjalan tubuh badan seawal 7 hari penggunaan collagen powder shaklee ni.

sedikit perkongsian tentang collagen powder dari saya hari ini, ialah bagaimana kita nak pastikan collagen yang kita ambil itu berkesan dan dapat diserap oleh badan secara optimum?

jawapannya terletak kepada kesihatan usus kita. kalau usus sihat, lebih mudah collagen diserap. itu yang hebatnya collagen powder shaklee. ianya mengandungi lactobasilus acidophilus (bakteria baik) yang menjaga kesihatan usus. bila usus sihat, bukan saja collagen diserap dengan baik, immune system badan pun akan jadi lebih baik, menyumbang kepada kesihatan secara menyeluruh.

ini baru betul kan, cantik dan sihat! jom cuma Collagen Powder Shaklee hari ini!HUBUNGI SAYA | Puteri | 016 344 7727 | puteriyusof@gmail.com

 *produk ini tidak bertujuan merawat atau menyembuhkan penyakit. sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...